Ekskursijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tūrisma aģentūra EksoTours, SIA

Meža 6-15, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Tūrisms un ceļojumi

Tūrisma aģentūra Tobago

Raiņa 16, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Ekskursijas, maršruti, apskates objekti, tūrisms Ventspils, atpūta, ko redzēt, apskatīt. Kur iet Ventspilī.

Tūrisma aģentūra Tēvzeme, SIA

Atbrīvošanas aleja 98-222, Rēzekne, LV-4601
Express, Ecolines) biļetes, ceļojumu apdrošināšana, vīzas, avio ceļojumi, autobusu ceļojumi, atpūta, ekskursijas

Tūrisma birojs Viesturdārzs, SIA

Alberta 7, Rīga, LV-1010
Ekskursijas Latvijā. Ekskursijas pa Latviju 2 dienas. Ekskursijas pa Rīgu. Ekskursijas Rīgā., Ekskursijas uz Poliju. Ekskursijas uz Sanktpēterburgu. Ekskursijas uz Sanktpēterburgu.

UNI Tours, SIA

Dzirnavu 147a, Rīga, LV-1050
Ekskursijas pa Latviju. Ekskursijas pa Rīgu. Ekskursijas pa Eiropu. Eksotiskie ceļojumi.

Unido, IU

Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134

UŽAVAS ALUS, SIA, Alus darītava

"Alutiņi" , Užavas pagasts, Ventspils nov. LV-3627
Filozofija:

"Užavas Alus" pieturas pie pamatvērtībām, tādēļ alu brūvē tradicionālā veidā, izmantojot tikai četrus dabiskos komponentus - ūdeni, miežu iesalu, raugu un apiņus. Ar sev piemītošo kvalitāti un garšas sabalansētību "Užavas Alus" ir etalons alus tirgū un rāda priekšzīmi tam, kādam jābūt īstam alum.

V.S.Imperia, SIA

Duntes 34, Rīga LV-1005
Ekskursijas Baltijas valstīs, atpūtas braucieni, kāzu ceļojumi, izbraukumi, t-tūrisma braucieni.

VRK Travel, SIA

K.Barona 72, Rīga, LV-1001
Tūrisma aģentūra, ceļojumi ar lidmašīnu, ceļojumi ar autobusu.

Valguma pasaule, atpūtas centrs

Valgums -2, Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3148
Ekskursijas skolēniem, darījumu, biznesa cilvēkiem, semināri ar ēšanu, gulēšanu, sporta spēles, klasiskā

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Apraksts:

Atpūtas kuģītis "Vecrīga" - modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem. Mēs piedāvājam 1 stundas garumā izbaudīt "Rīgas panorāmas reisu" pa Daugavu, un tikai mūsu kuģītis piedāvā "Saulrieta reisus", kas ilgst 2.5 h, kuru laikā mēs dodamies uz Jūras vārtiem, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu. Mēs piedāvājam Atpūtas kuģīša "Vecrīga" un Kanāla kuģīšu "AMBER RĪGA", "AURORA" un "ANNABELLA”, "ARABELLA" nomu.

Vieds, SIA

Cukura 21, Jelgava, LV-3002
alus receptes, alus darīšana, eila tipa alus, lager tipa alus, nefiltrēts alus, nepasterizēts alus, ekskursijas

Viva delta, SIA

Marijas 7-405, Rīga, LV-1050
Karstie piedāvājumi. Tūrisma aģentūras centrā. Tūrisma aģentūra centrs. Aviobiļetes. Biļešu rezervācija, rezervēšana. Vīzu noformēšana. Vīzas nepilsoņiem. Ceļojumi. Apdrošināšana. Viesnīcas. Aviotūres. Avio. Tūrisms un viesnīcu rezervēšana. Čarteri. Eksotiskie ceļojumi. Īpaši piedāvājumi. Grupu ceļojumi. Avio biļešu rezervēšana.

Vlakon, SIA

Pertnīki , Sakstagala pagasts, Rēzeknes nov. LV-4638
Ekskursijas .

Vlissa, SIA

Vilhelma Purvīša 16, Rīga LV-1050
Vīza uz Krieviju. Vīza uz Baltkrieviju. Vīza uz Ķīnu. Vīza uz Taizemi. Vīza uz Ēģipti. Ceļojumi.

Vējkalnietis, SIA

Lauciene, "Mierkalni" , Laucienes pagasts, Talsu nov. LV-3285
Vējkalnieša vīnu un stipro alkoholisko dzērienu degustācijas notiek visu gadu, arī ziemā, iepriekš laikus obligāti saskaņojot pa tel. 29457055. Veikaliņā var iegādāties Latvijā plašāko vienas vīna darītavas radīto dzērienu klāstu! Te katrs var atrast savai gaumei atbilstošu dzērienu, jo 2020. gadā piedāvāsim 18 dažādus mājas vīnus un 19 veidu stipros alkoholiskos dzērienus, dažādu tilpumu un formu pudelēs. Jaunums - imunitāti stiprinošie bezalkoholiskie melnā plūškoka-dzērveņu un melnā plūškoka-cidoniju sīrupi.

WOOPS, SIA

Helēnas 83, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Par mums:

Esam tūrisma aģentūra, tūrisma operators. Licence T-2021-7. Ar prieku palīdzam cilvēkiem plānot vēlmēm un iespējām atbilstošus ceļojumus. Mūsu komandā ir 13 ceļojumu konsultanti, kuri paši ir kaislīgi ceļotāji. Mēs specializējamies uz klientu apkalpošanu sociālajos tīklos-Facebook, Instagram, jo pie mūsdienu digitālajām tendencēm, saprotam, ka cilvēki ļoti lielu daļa laika pavada sociālajos tīklos, līdz ar to reklāmu un komunikāciju galvenokārt veicam šajās vietnēs. Bet tas nemaz nenozīmē, ka savu darbu veicam mazāk atbildīgi, godīgi sakot, ir jāpieliek lielākas pūles, lai veicinātu uzticību, ka komunikācija notiek ar reālu, dzīvu cilvēku, kurš spēs palīdzēt piemeklēt vislabāko, izvērtējot katra individuālās vēlmes un ceļojuma budžetu. Pārvaldām lielāko ceļojumu piedāvājumu Facebook grupu Latvijā, kurai ir 106 000 sekotāju - Pēdējā brīža ceļojumi - Lētas aviobiļetes - Last Minute Travel. Mūsu pamatvērtības ir draudzīga, godīga attieksme pret klientu, kā arī atbalsts visa ceļojuma laikā. Vienmēr cenšamies piemeklēt vislabāko variantu, paši daudz ceļojumam un vienmēr cenšamies dalīties ar savu pieredzi, kas varētu palīdzēt mūsu klientiem. Droši uzrakstiet mums! Mēs ar vislielāko prieku kļūsim par jūsu ceļojumu aģentu un palīdzēsim jūsu ceļojuma plānošanā. Piedāvājam ceļojumus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas. Mūsu piedāvātie galamērķi ir Turcija, Ēģipte, Grieķija, Tenerife, Albānija, Portugāle, Madeira, Spānija, Melnkalne, Horvātija, Bulgārija, Dubaija, Maroka, Tunisija, Zanzibāra, Taizeme, Bali, Maldīvas, Maurīcija, Šrilanka, Dominikāna, Meksika, Itālija, Andora.