Ekskursijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Eglieni, viesu nams - kafejnīca

"Eglieni" , Jaunbērzes pagasts, Dobeles nov., LV-3717
ģimenei ar bērniem, bērnu rotaļu laukums, kamīns, kamīnzāle, ugunskura vieta, semināri, konferences, ekskursijas

Eksotisko dzīvnieku parks Dundagā

Dundaga, Saules 14, Dundagas pagasts, Talsu nov., LV-3270
ģimenēm ar bērniem, ekskursijas skolniekiem, ekskursijas visiem, ko apskatīt Dundagā, atpūtas vieta,, bērniem, ekskursijas skolēniem, ekskursijas skolniekiem, atpūta ar ģimeni, atpūta ar bērniem, zoodārzs

Elpa, SIA

Kazdanga, Bērzu gatve 4, Kazdangas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3457
tirdzniecība, vairumtirdzniecība, Elpa, Elpas produkcija, Ekoloģiskā Lauksaimniecības pārstrādes apvienība, ekskursijas , , ekskursijas grupām, degustācijas, pasterizēts piens, vājpiens, kefīrs, pilnpiena kefīrs, saldais krējums

Express Travel, ceļojumu birojs

Lāčplēša 13, Rīga, LV-1010
Prāmju rezervēšana, Tūrisma firmas aģenti, aģentūras, aģentūra, birojs, biroji Rīgā, biznesa braucieni, prāmju biļetes, vilciena biļetes Eiropā, ceļojuma apdrošināšana, kruīza ceļojumi, eksotiskie ceļojumi, nedēļas nogales, tūrisms un viesnīcu rezervēšana, viesnīcu rezervēšana Latvijā un ārzemēs, autonoma, (auto īre) ārzemēs, valodu

Ezerrozes, IK

"Ezerrozes" , Skujenes pagasts, Cēsu nov., LV-4143
Tūrisms un ceļojumi

Ezeru un purvu izpētes centrs

"Purvīši" , Brīvzemnieku pagasts, Limbažu nov. LV-4063
apsaimniekošana, ezeru izpēte, purvu izpēte, vulkānu pelnu pētījumi Latvijā, Purva Akadēmija, Limbažu novads, ekskursijas , Limbažos, ekskursijas Vidzemē.

Figaro Art, SIA

R.Vāgnera 14, Rīga, LV-1050
Tematiskās ekskursijas tūristiem, skolniekiem. Fotosesijas, vēsturiskie kostīmi. Izstādes.

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Pasākumu organizēšana atribūtika, izklaides lidojumi, lidojumi, pilotu skola. Pasākumu organizēšana, lidojums virs Rīgas, lidojums virs jūras, lidmašīnu angārs. Avio rallijs. Izklaides lidojumi. Reklāmas lidojumi. Jaunas lidmašīnas. Lietotas lidmašīnas. Jaunu, lietotu lidmašīnu tirdzniecība, pārdošana. AEROPRAKT, SEAMAX, SAVAGE.

Flamingo Travel, SIA

Jaunmārupe, "Zīlītes" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Tūrisms un ceļojumi

Fortuna Travel, SIA

Matīsa 31-/2, Rīga, LV-1001
Ceļojumi, autobusu noma, Latvija, Igaunija, Lietuva, autobusu noma, viesnīcu rezervēšana, biļetes, pēdējā brīža piedāvājumi, (last minute) vīzas, tūrisms. Braucieni ar autobusu: Polija, Čehija, Francija, Horvātija, Ungārija, Šveice, Slovākija, Zviedrija, Somija, Dānija. Atpūta: Ēģipte, Turcija, Krēta, Grieķija, Spānija, Tunisija,

Garīši, ZS

"Garīši" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Pārtikas ražotne. Pārtikas vairumtirdzniecība. Dārzeņu produkcijas tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Garīši, vietējais ražotājs. Ražots Latvijā. Sautēti kāposti, skābēti kāposti, marinēti kāposti, svaigi kāposti, marinētas bietes, vārītas bietes, galda bietes svaigas, bietes vakuuma iepakojumā, vārīti kartupeļi, vārīti sagriezti

Green Road Trips

Vecumnieki, Bauskas 17, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Braucieni ar kvadraciklu, kvadraciklu noma, brīvā dabā, rELAX, apceļo Latviju, ekskursijas , ekskursija

Gulbenes autoapmācības centrs, SIA

Litenes 20, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Ekskursijas ar autobusu, pasažieru pārvadājumi līdz 17 vietām, ceļojumi uz Eiropu., Ekskursijas ar autobusiem 54 un 17 vietīgiem,ceļojumi uz eiropu.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

HB Lazertag, SIA

Zemnieku 32, Liepāja, LV-3401
Sports. Atpūta. Izklaide. Svētku, izklaides pasākumu organizēšana. Sporta pasākumi. Bērnu pasākumi. Lāzertags. Dzimšanas dienu ballītes. Korporatīvie pasākumi. 9. Lāzertags, poligon, poligon1, poligon-1, poligon liepāja, lazertags, lazertags Liepājā, lāzertags Liepājā, lasertags, lazertagas, laserdronas, Liepāja, Liepaja, Tex-Mex,