Ekskursijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Restorāns, Viesnīca, Hotel, Viesnīcas, Viesnīca Liepāja, Hotel Liepāja. Viesnīcas Liepāja. Viesnīca Liepājas centrā. Fitnesa zāle. Restorāns, bārs, konferenču zāle, (70 personām). Slēgta autostāvvieta. Bezvadu interneta pieslēgums. Velo un autonomas pakalpojumi. Papildus bonusi no sadarbības partneriem, (Lielais Dzintars. Liepājas

Madonas Novadpētniecības un mākslas muzejs, Izstāžu zāle

Skolas 10a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Ekskursijas (tālr. 64823844) Pa Madonas pilsētu, (papildus aprēķinot PVN) ekskursija skolēnu, senioru, Modes kaprīzes", "Iepazīsti Madonas senvēsturi", Ekskursijas pa Madonas pilsētu un Madonas novadu.

Madonas novada Tūrisma informācijas centrs

Skolas 10a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Organizētas ekskursijas skolnieku grupām, ģimenēm ar bērniem, Ceļveži pa Madonas novadu un visu Latviju, , peintbols, izjādes ar zirgiem, pārgājieni pa purviem, lidojumi ar gaisa balonu, gida pakalpojumi, ekskursijas

Madonas novada pašvaldība, Lazdonas pagasta pārvalde

Lazdona, Meža 2, Lazdonas pagasts, Madonas nov., LV-4824
Pašvaldības, Madonas novads, Lazdonas pagasts, Lazdonas pagasta pašvaldība, Lazdonas pareizticīgo baznīca, Lazdonas luterāņu baznīca, Lazdonas ezers, Lazdona, Rāceņu ezers, Klēts, Latgale, Madona.

Madonas novada pašvaldība, Sarkaņu pagasta pārvalde

Biksēre, "Biksēre" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov., LV-4870
Apraksts:

Sarkaņu pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā vidienē. Robežojas ar sava novada Madonas pilsētu un Dzelzavas, Aronas un Praulienas pagastiem, Lubānas novada Indrānu pagastu un Cesvaines novada Cesvaines pagastu. "Īvānu Velnakmens" – dižakmens. Etnogrāfijas un sadzīves priekšmetu krātuve Sarkaņos. Sarkaņu novadā pieejamas dažādas atrakcijas un apskates vietas, piemēram, Senlietu muzejs "Biksēres klēts", parks ar brīvdabas skulptūrām, skatu panorāma, iespējamas arī ekskursijas ar gidu, dažādu muzeju apskate un brīvdabas vietas atpūtai svaigā gaisā.

Madonas novada pašvaldība, Vestienas pagasta pārvalde

Vestiena, "Pagastmāja" , Vestienas pagasts, Madonas nov., LV-4855
Vestienas pagasta pārvaldes iestādes:: ✓ Vestienas bibliotēka ✓ Vestienas pamatskola ✓ Vestienas pamatskolas pirmsskolas izglītības iestāde ✓ Vestienas tautas nams ✓ Vestienas feldšerpunkts Apraksts:

Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Mūsu pagastā atrodas arī Natura 2000 teritorija (ietilpst dabas parks Gaiziņkalns, dabas liegums Ilziņa ezers un Kāla ezera salas, ģeoloģiskais veidojums Bolēnu Acu avots un Vestienas muižas aleja). Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Vestienas pagasts organizē arī Muzikālo pasākumu "Kāla ezera skaņas". Augļu un ogu dārzs – z/s "Jāņkalni" ar iespēju sezonas laikā lasīt, degustēt un iegādāties šo produkciju.

Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas muzejs, viens no vecākajiem Vidzemes muzejiem, 2009. gadā atzīmēja 65 gadu pastāvēšanas jubileju (dibināts 1944. gada 20. septembrī). 2003. gada nogalē krātuve tika pārcelta uz jaunām telpām Skolas ielā 12. Tās atklāja valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Muzejs atrodas Madonas - bijušās Biržu muižas vēsturiskajā centrā - izstāžu zāles klētī, krātuve - Dzirnavu vietā. Uz 2010. gada 1. janvāri muzeja krājumā ir 123 391 vienība.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10a, Rīga LV-1063
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Mari, SIA

Viestura 25-19, Daugavpils, LV-5401
zaļās kartes, veselības apdrošināšana, ceļojumu apdrošināšana, biļešu rezervēšana, čarteris, grupas ekskursijas

Mavia, SIA

Krasta 79, Rīga, LV-1003
Lidojumi virs Rīgas. Testa lidojumi ar deltaplānu. Motodeltaplāni ar pilotu, instruktoru pa Rīgu, izvēlēto klienta maršrutu. Deltaplāni. Vieglā aviācija. Foto. Aerofoto. Aerofoto pakalpojumi, (lidojumi ar lidmašīnu). Fotogrāfijas. Fotogrāfijas pēc lidojuma, lidojuma laikā. Ultraleit. Aviācija. Mazā aviācija. Lidojumi. Izklaides

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Mazmežotnes muiža

Mazmežotne , Rundāles pagasts, Bauskas nov. LV-3921
dīķis, ugunskura vieta, pastaigu taka, laivu noma, velonoma, svētki, šķūnis, stallis, svinību zāle, ekskursijas

McĀbols

Klijānu 14, Rīga, LV-1013
Ekskursijas bērniem un skolēniem. Rīko ekskursijas bērniem un skolēniem uzņēmumā.

Medus istaba, veikals

Pēterbaznīcas 17, Rīga, LV-1050
Ekskursijas pie dravnieka Daugmales Jāņa. Pampāļu podi ar purvu saknēm.

Minhauzena muzejs

"Duntes muiža" , Liepupes pagasts, Limbažu nov., LV-4023
Ekskursijas gida pavadībā. Minhauzena suvenīru iegāde. Meža takas ar koka skulptūrām., Ekskursijas bērniem, skolēniem, atpūtas zonas, piknika vietas, brīvā dabā.

Mini Zoo Rančo

"Saules" , Lībagu pagasts, Talsu nov., LV-3258
Ekskursijas bērniem. Ekskursijas skolēniem, izklaides bērniem. Kur vislabāk atpūsties Talsos.

Mini zoodārzs Rozīte

Skredeļi , Audriņu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4611
Zoodārza iemītnieki: ✓ Eksotiskie putni ✓ Pundurdzīvnieki ✓ Alpakas ✓ Austrālijas ķenguri ✓ Peruāņu pundurcūkas ✓ Ēģiptes zosis ✓ Vainagdzērves Mini zoodārzs:

Mini Zoo "Rozīte" aktīvi darbojas jau 20 gadus. Mini zoo, eksotiskie pundurdzīvnieki, putni. Piedāvājam ekskursijas pieaugušajiem, ģimenēm ar bērniem un skolēniem.

ZL.LV iesaka

Mobiline, veikals

Atbrīvošanas aleja 141a, Rēzekne LV-4604
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.
ZL.LV iesaka

Mobiline, veikals

Raiņa 40a, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
LMT, Amigo, LMT karte, pakalpojumi, jaunu mobilo telefonu tirdzniecība Rēzeknē, lietotu mobilo telefonu tirdzniecība Rēzeknē, telefonu remonts Rēzeknē, telefonu akumulatori, mobilais internets, telefoni, mobilie telefoni Rēzeknē, mobilā interneta iekārtas Rēzeknē, LMT dīleris Rēzeknē, Amigo dīleris

Moji7o B2B, SIA

Drustu gatve 10-31, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Tūrisms un ceļojumi