Ekskursijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Ekskursijas . Pasākumu organizēšana. Korporatīvie pasākumi. Skolēnu pārvadājumi. Jahta. Motorjahta.

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Naktsmītnes, naktsmājas, pirts, atpūta pie pašas jūras, atpūta bērniem, džakuzi, baseins, restorāns mājas gaumē, mājas virtuve, turku pirts, krievu pirts, kempings, kempingi, brīvdienu mājas, bārs, svinību konferenču telpas, 20 mājīgas guļvietas, papildus vietas, papildus 10 gultasvietas, sauna, sporta, bērnu laukums, autostāvvieta pie

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Autobusu nomas centra pakalpojumi: ✓ Vietējie pasažieru pārvadājumi ✓ Starptautiskie pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Mikroautobusu noma ar šoferi ✓ Autobusu ekskursijas

SweetestHome, brīvdienu māja

"Jaunleči" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Apraksts:

"SweetestHome", brīvdienu māja atrodas starp Cēsīm un Siguldu gleznainajā Līgatnes novadā pie Ieriķiem. Mīļmājiņā ir pieejams TV un audio aprīkojums, WIFI, trīsvietīgs stūra dīvāns, indukcijas plīts gatavošanai, skaisti virtuves trauki, tējkanna, ledusskapis, fēns, siltās grīdas. Divguļamā gulta. Viesu namā ir āra kubls, Alfrēda tumšā pirtiņa. Grilēšana, ugunskura vietas. Lauku tūrisms Latvijā.

NIKNĀS LAIVAS

Baznīcas 32, Liepāja, LV-3401
Kāpēc izvēlēties Niknās laivas?:

Mēs vēlamies, lai laivu brauciens Tev paliktu atmiņā kā komfortabls un bezrūpīgs piedzīvojums, tāpēc piedāvājam Tev pilnībā aprīkotu kajaku. Tavām ērtībām piedāvājam Vista Expedition kajakus ar regulējamiem mīkstiem sēdekļiem ar nolokāmu atzveltni, regulējamiem kāju balstiem, ergonomiskiem rokturiem nešanai, drenāžas korķi, iekšējiem peldspējas blokiem, integrētiem dzērienu turētājiem un viegli noslēdzamu mantu glabātuvi.

Kanāla kuģīši River Cruises Latvia - ekskursijas

Radio 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Reisu laiki kanāla kuģītim “AURORA” (24 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30. Reisu laiki kanāla kuģītim “AMBER RĪGA” (12 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Biļešu cenas: “Vecpilsētas panorāmas reiss” 1h pieaugušajiem – 15.00 EUR, skolēniem un studentiem (uzrādot ISIC apliecības) – 10.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam – 8.00 EUR.

Dailas rozes, individuālais darbs

"Rozītes" , Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Apraksts: 3. lielākais rožu kolekcijas dārzs Latvijā. Rīkojam ekskursijas, seminārus, kāzu ceremonijas, foto sesijas, rožu svētkus. Iespējams iegādāties rožu stādus gan uz vietas, gan internetā www.dailasrozes.lv. Dārzs ir atvērts no jūnija līdz oktobrim, par apmeklējumu iepriekš vienoties, zvanot uz 26 469604.

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Kaspari, ZS

Tume, "Tumes pasts" , Tumes pagasts, Tukuma nov., LV-3139
Pašlaik piedāvājumā ir vairāk kā 22 veidu dažāda stipruma un salduma augļu un ogu vīni. Populārākie no tiem ir ērkšķogu, aveņu un ķiršu deserta vīni. Vieglāku vīnu cienītājiem patīkamāki šķiet rabarberu un cidoniju vīni. Klasisko sarkanvīnu cienītāji visbiežāk izvēlas aroniju vīnus. Vīnus var iegādāties gadatirgos vai tieši sazinoties ar

Burziņi, viesu nams, pirts

"Burziņi" , Kurmāles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Tepat pie Kuldīgas ir brīnišķīga vieta "Burziņi", kur baudīt nesteidzīgu atpūtu romantiskā namiņā ar nakšņošanas iespējām. Viss namiņš būs jūsu rīcībā ar divām istabām, kurā nakšņot var līdz četriem cilvēkiem. Pie namiņa ir dīķis, kurā var baudīt ūdens priekus, kā arī makšķernieku priekam dīķī dzīvo karpas. Piedāvājam ekskluzīvu iespēju izbaudīt Eco SPA pirts rituālu profesionāla pirtnieka pāra pavadībā. Pirts rituālā var baudīt dažādus augu aromātus, kuri ir ievākti pašu rokām, un ļauties sildošām un kontrasta procedūrām, kas dos prāta un visa ķermeņa relaksāciju. Noteikti izmēģini! Šīs procedūras vienaldzīgu neatstāj nevienu!

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
Apraksts:

Nomadic Homes ir Latvijā radīts zīmols, kas reprezentē unikālas glempinga teltis. Dizains akcentē zaļu domāšanu, kā arī rada izpratni par vērtībām... Nomadic Homes - VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, SUP noma, aprīkojums un inventārs pasākumiem.

Dizaina nojume ir Nomadic Homes jaunais produkts. Nojume ir gan pārdošanā, gan iespējams iznomāt. Tā paredzēta svētkiem, kāzām, dārzam, atpūtas vietām, vasaras kafejnīcām, brīvdabas tirdziņiem.

ZL.LV iesaka

Mobiline, veikals

Raiņa 40a, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.

Lux - Autobusu noma, nomas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Lietuvas šoseja 3b, Jelgava, LV-3001
Nomai pieejamie transporta līdzekļi:: ✓ Mazā klase, sēdvietu skaits no 6 līdz 20 ✓ Vidējā klase, sēdvietu skaits no 23 līdz 41 ✓ Lielā klase, sēdvietu skaits no 45 un vairāk Par mums: SIA "LUX" autobusu noma piedāvā autobusu nomu (īri), kurā ietilpst 8 dažāda izmēra transportlīdzekļi. Nodrošinām tīrus, drošus transporta līdzekļus ekskursijām un izbraucieniem.

3Priedes pie jūras, brīvdienu māja - viesu nams

Šķēde, Septītā 3, Medzes pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3461
Atpūtas namiņš pie jūras (Atvērts sezonā! No aprīļa līdz oktobrim.):

3Priedes pie jūras - 2023. gada jūlijā atvērtā jaunā brīvdienu māja, 12 km no Liepājas centra. Viesu nams - ideāla vieta atpūtai ar ģimeni vai jautram tusiņam nelielai kompānijai. Laipni uzņemam viesus ar mīļdzīvniekiem un ģimenes ar mazuļiem. Vienlaicīgi varam izguldīt 6 pieaugušos, ir viena mazuļa gulta. Namiņā viss nepieciešamais komfortablai dzīvošanai: labiekārtota virtuves zona - ledusskapis, plīts, trauki, mikroviļņu krāsns, tējkanna. Veļas automāts, televizors, Wi- Fi. Liela, ērti iekārtota terase, ugunskura vieta, grils/mangāls, sauļošanās gultas. Bērnu stūrītis, spēles aktīvai atpūtai, audio sistēma ar Blue Tooth. Papildus, pēc viesu vēlmēm, piedāvājumā karstais kubls, pirts un elektriskais trīsriteņu skūteris CITYCACO. Slēgta, droša tetitorija ar privāto auto stāvvietu. Līdz jūrai 500 metri.

Templum, SIA, Privātskola

Meža 4, Rīga, LV-1048
Mācību process privātskolā notiek divos posmos:: ✓ 9:00 - 13:00 (1. - 12. klasēm) - obligātie mācību priekšmeti ✓ 14:00 - 17:00 (7. - 12. klasēm) - radošās nodarbības (ritmika, teātra māksla, jaunrades pulciņš, praktiskie darbi psiholoģijā, angļu un latviešu valodas klubi) Par skolu: "Templum" ir 1994.gadā dibināta privāta vidusskola, kas atrodas Rīgā, Meža ielā 4. Skolas mācību procesu tiek organizēts nelielās klasēs (līdz 10 skolēniem) un individuāli, ņemot vērā audzēkņu īpašības un personību. Netiek uzdoti apjomīgi mājas darbi, tā vietā koncentrējoties uz produktīvu darbu stundās un pašsagatavošanos nodarbībās. Pastāv individuālas padziļinātu mācību programmas sekmīgākajiem skolēniem. Regulāri tiek rīkoti sporta pasākumi, mācību ekskursijas un projektu nedēļas. Privātskolā mācās bērni no dažādām ģimenēm un valstīm, līdz ar to mācību laikā skolēni pakāpeniski pāriet no krievu valodas uz bilingvālu apmācību.

Nature Gift, SIA

"Vērdiņi" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov., LV-4013
Produkti: ✓ Svaigas ogas ✓ Dabīgie sīrupi ✓ Veselīgās sulas ✓ Izcilās sukādes ✓ Saldās mērces, medus našķi ✓ Ogas bez cukura ✓ Sukādes šokolādē ✓ Ogu pulveri ✓ Idejas dāvanai Apraksts:

Veselīgi sīrupi, sulas un sukādes no Latvijā audzētām ogām un augiem. Mūsu produkti ir dzīvi un enerģētiski bagāti, kas iedvesmo un spēcina ķermeni un garu! Nature Gift zinātnieku radītā tehnoloģija ir vieda un īpaša, jo ļauj žāvētajiem augļiem un sīrupiem saglabāt visas tik vērtīgās uzturvielas, vitamīnus un iegūto zemes spēku. Tehnoloģija balstīta uz tā dēvēto osmozes procesu, kas ļauj cukurus pārstrādāt augļu cukuros – fruktozē un glikozē. Ražošanas procesā netiek pievienoti konservanti vai garšas pastiprinātājus. 

Garīši, ZS

"Garīši" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

ZS "Garīši" dibināta 1995. gadā. Veiksmīga biznesa un klientu uzticības rezultātā "Garīši" ir ieņēmuši stabilu vietu starp vadošajiem skābēto un sautēto kāpostu ražotājiem Latvijā. Piegādājam savu produkciju gan vairumtirdzniecībai, gan mazumtirdzniecībai, esam gatavi sadarboties ar jebkuru klientu un atrast abpusēji izdevīgus risinājumus sadarbībai. Plašs produkcijas klāsts - vārīti un fasēti dārzeņi (bietes, burkāni, zirņi, pupiņas). Kāposti - skābēti, marinēti, sautēti, svaigi. Svaigi dārzeņi.

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

AUTO VIP BUSS, SIA

Ganību 77/79-9, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi no 5 līdz 78 vietām. Latvija, Eiropa, Skandināvija un NVS valstis. Autobusu, mikroautobusu noma.